تبلیغات
مطالب اینترنتی - آموزش پخت پیراشکی گوشت به همراه زعفران ایرانی
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :
مطالب اینترنتی
یکشنبه 17 اردیبهشت 1396 :: نویسنده : نویسنده        



مفیدستان:

آموزش پخت پیراشکی گوشت به همراه زعفران ایرانی

پیراشکی گوشت با زعفران

پیراشکی گوشت یکی از خوشمزه ترین غذا های فست فودی هست ، جهت آموزش در ادامه می توانید با آموزش پخت پیراشکی گوشت به همراه زعفران ایرانی ما را دنبال نمایید.

به گزارش تالاب احتمالا تا به حال چندان پیراشکی گوشت درست کرده باشید. در این مقاله نوعی پیراشکی گوشت را به شما آموزش داده ایم که به شکل نعلی درست کرده ایم.

مواد مورد نیاز پیراشکی گوشت :

آرد «الک شده»: ۴ پیمانه
روغن مایع: یک دوم پیمانه + به میزان لازم
ماست: ۱ پیمانه
بیکینگ پودر: ۱ ق چ
نمک: یک چهام ق چ + به میزان لازم
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیازچه «خردشده»: ۱ عدد
تخم مرغ «آب پز شده»: ۲ عدد
جعفری «ساطوری خرد شده»: ۱۰۰ گرم
سرکه: ۲ ق س
فلفل قرمز: به میزان لازم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
کنجد: ۱۰۰ گرم
زعفران «دم کرده»: ۲ ق س

آموزش پخت پیراشکی گوشت به همراه زعفران ایرانی

طرز تهیه پیراشکی گوشت

روش پخت پیراشکی گوشت :

۱٫ ماست، یک دوم پیمانه روغن، بیکنیگ پودر و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را دورن ظرفی مخلوط کنید. سپس آرد را تدریجی به آن افزوده و ورز دهید تا خمیر شده و حالت چسبندگی نداشته باشد. بعد روی خمیر را با دستمالی مرطوب بپوشانید و به مدت ۶۰ دقیقه در دمای محیط به آن استراحت دهید تا آماده شود.

۲٫ درون تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. بعد پیازچه را درون آن تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت را به آن بیفزایید و بگذارید تا گوشت سرخ شود و تغییر رنگ دهد. بعد سرکه، مقداری نمک و فلفل قرمز را به آن بیفزایید و تابه را از روی حرارت بردارید.

۳٫ تخم مرغ را رنده کنید و به همراه جعفری به گوشت اضافه کنید.

۴٫ خمیر آماده شده را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و با بهرهگیری از وردنه ای هر قسمت را به شکل دایره به قطر ۳۰ سانتی متر باز کنید. سپس هر دایره را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید. مواد گوشتی را روی قسمت کمان دایره بگذارید و آن را رول کنید. بعد به شکل نعل درآورید و دو طرف آن را محکم کنید.

۵٫ کف سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید. بعد مقداری آرد بپاشید و خمیر را با فاصله درون آن قرار دهید.

۶٫ زرده تخم مرغ و زعفران را داخل کاسه ای با بهرهگیری از چنگالی بزنید. سپس با بهرهگیری از قلم مویی آن را روی پیراشکی بمالید. بعد کنجد را روی آن بپاشید.

۷٫ سینی را در طبقه وسط فر از گذشته با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۲۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود.

منبع :taazehaa.ir



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان


عبارات مرتبط با این موضوع

آموزش پخت انواع غذاهای ایرانیآموزش پخت انواع غذاهای ایرانی خواص کلی و درمانی گوجه فرنگی نام فارسی گوجه فرنگیآموزش پخت انواع پیتزا خمیر پیتزا را مثل حرفه ای ها درست کنید پیتزا با نان لبنانی طرز پخت پیتزای وارونه آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی …درمان ماندگار برای افتادگى و شلى پوست صورت و گردن، غبغب تصاویر واقعى اگر به کاهش سایت آموزش هنرهای دستی بانوانسایت آموزش هنرهای دستی بانوانسایت آموزش هنرهای دستی بانوانسایت آموزش هنرهای دستی انواع پلو ، انواع چلو ، کته ، پخت برنجدر این بخش شما با انواع انواع دسرآموزش اشپزی آنلاینپلو چلوشام ایرانیسایت اشپزی اکا سایت آشپزی – دستور پخت غذا – دستور پخت غذا …طرز تهیه کامل ته چین مرغ خوشمزه و پر طرفدار • دونفره آموزش کامل طرز تهیه ته چین مرغ با آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و …بنام خداوند بخشنده و مهربان سایت آموزش رایگان آشپزی ایرانی و خارجی و شیرینی پزی پدیده رولت گوشت بهارک مبینی بهار مدیر ارشد بهارسایت رولت گوشت یکی از غذاهای شیک برای مهمونی هاست آموزش قورمه سبزی کاملا تصویریمواد لازم گوشت خورشتی گوساله یا گوسفندی من گوساله رو ترجیح میدم…………………… ۴۰۰ گرممیگو سوخاری به روش فرانسوی ایران کوکمیگو سوخاری به روش فرانسوی طرز تهیه میگوها را تمیز کنید سپس بشوئید و درون کاسه ای آموزش پخت پیراشکی گوشت به همراه زعفران ایرانی پیراشکیگوشت آموزش پخت پیراشکی گوشت به با آموزش پخت پیراشکی گوشت به همراه زعفران ایرانی آموزش پخت پیراشکی گوشت به همراه زعفران ایرانی آموزش پخت پیراشکی گوشت به همراه زعفران ایرانی آموزش پخت پیراشکی گوشت به همراه آموزش پخت پیراشکی گوشت به همراه زعفران ایرانی مفیدستان آموزشپختپیراشکیگوشت آموزش پخت پیراشکی گوشت به همراه زعفران ایرانی پخت پیراشکی گوشت به همراه زعفران طرز تهیه پیراشکی گوشت نعلی عکس مفیدستان طرزتهیهپیراشکیگوشت آموزش پخت پیراشکی گوشت به همراه زعفران ایرانی را رنده کنید و به همراه جعفری به گوشت اضافه طرز تهیه پیراشکی گوشت با زعفران دم کرده طرزتهیه پیراشکی گوشتطرز تهیه پیراشکی گوشت با زعفران دم گوشت را به شما آموزش داده پخت ماست آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی آنلاین،آشپزی با استیک مرغ به همراه سس مایونز لیمویی تهیه پیراشکی گوشت در آموزش پخت غذابه شیوه آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانی آموزش آشپزی ایرانی مقداری زعفران به یزدانی آن را كرده و آن را همراه گوشت به برنج آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی آموزش پخت انواع می توانید کمی زعفران نیز به این کباب اضافه کنید • پیراشکی گوشت با آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی مطالب انواع خورشت آموزش پخت انواع لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده سرو زعفران را به خورش اضافه آموزش رایگان آشپزی و طبخ غذا های ایرانی و خارجی و شیرینی پزی زمستانی آموزش پخت تفت میدهیم و به گوشت و پیاز اضافه و نمک به همراه

مطلب آموزش پخت پیراشکی گوشت به همراه زعفران ایرانی در سایت مفیدستان
برای دریافت مطالب مفید به سایت مفیدستان مراجعه فرمایید.


لینک منبع و پست :آموزش پخت پیراشکی گوشت به همراه زعفران ایرانی
http://mofidestan.ir/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d9%be%d8%ae%d8%aa-%d9%be%db%8c%d8%b1%d8%a7%d8%b4%da%a9%db%8c-%da%af%d9%88%d8%b4%d8%aa-%d8%a8%d9%87-%d9%87%d9%85%d8%b1%d8%a7%d9%87-%d8%b2%d8%b9%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%86/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر